Testimonials

Anderen aan het woord over Erik Schensema van Schens

Ik heb geen probleem met het woord voeren. Ik coach en train graag, ik geef je graag advies. 

Ik kan je ook genoeg over mijzelf vertellen, maar voor deze plek laat ik het graag aan anderen over. Mensen en collega’s die met mij hebben samengewerkt. Mij in actie hebben gezien en van dichtbij het proces hebben meegemaakt.

Erik Schensema

Ik heb Erik leren kennen gedurende een traject van cultuur- en organisatieverandering, waarin Erik de rol van verandermanager in heeft gevuld.

Erik heeft gedurende het verandertraject veel inzet, motivatie, gedrevenheid en kennis getoond met betrekking tot de vele aspecten die bij een cultuurverandering naar voren komen.

Door uitstekende communicatie en een luisterend oor wist Erik het voor elkaar te krijgen om mensen goed te laten nadenken over eigen gedrag en processen binnen de organisatie.

Ik heb Erik als een prettige, veelzijdige man ervaren die weet van aanpakken. Ook beschikt Erik over veel kennis van de zorgsector en coaching- en trainingstechnieken.

Betrokkenheid, openheid en een heldere visie maken Erik compleet in zijn functie en ik zou Erik dan ook zeker aanbevelen als verandermanager, trainer en coach voor andere organisaties!”

Robbin Schuurmans

Prowareness

Testimonial

Erik Schensema heb ik leren kennen als docent bij Fontys Hogeschool waar ik als student de Post-HBO Bedrijfskundig Zorgmanagement-opleiding volgde. Erik was verantwoordelijk voor een groot deel van de modules. Erik was in staat om mij buiten de gebaande paden te leren denken. Hierdoor waren zijn colleges zeer prikkelend en ook buiten mijn comfortzone. Ten tijde van was dit niet altijd even prettig, maar zeker achteraf zeer leerzaam! Ik zou graag periodiek een college van hem willen volgen om het brein te prikkelen en ideeën op te doen.

Gabriëlle Janssen

Optometristen Vereniging Nederland (OVN)

Ik heb Erik leren kennen als een gedreven vakdocent met uitstekende didactische vaardigheden. Zijn brede kennis van strategisch management in de gezondheidszorg, weet hij op inspirerende en heldere wijze over te brengen op de student. Je wordt uitgedaagd om strategische processen te herkennen, te doorzien en te beïnvloeden. Na de gevolgde lessen was ik goed in staat om op pragmatische wijze een strategisch plan voor de eigen organisatie te ontwikkelen met een heldere SWOT analyse. Persoonlijk vond ik Erik in de sociale omgang laagdrempelig, sloot makkelijk aan en stond zonder poespas je bij met raad en daad. Een prettig mens.

Bob Wiggers

Jellinek

Erik is een pionier, ontwikkelaar en netwerker pur sang. Hij ziet kansen, is zowel zakelijk als persoonlijk. Is altijd reëel, terwijl hij ook grenzen aan het verkennen is en zich uitdagend kan opstellen. Met hem kun je afspraken maken. Is een levendige gesprekspartner. Erik is zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de zorgsector en daar buiten. Opvallend in een sector waar men vaak vrij naar binnen gekeerd denkt en werkt. Creatief, aanwezig, uitdagend én betrouwbaar

Marjolein Arissen

Arissen van A tot Z

Erik heb ik leren kennen als een bevlogen docent die thuis is in zijn vakgebied. De zorg is constant in beweging en Erik weet moeiteloos de vertaalslag voor zijn doelgroep te maken. Of je nu hulp nodig hebt op het gebied van je strategie, marketing of zorggerelateerde zaken – Erik kan je snel ondersteunen!

Ingrid Meijerink

TheMindFactory

Testimonial

I worked intensively with Erik in a company wide organizational transformation program, where I learned to know him as an extremely dedicated manager who puts a lot of passion in his work. Erik’s ability to develop a clear vision and formulate an action plan to translate this vision into practice is what I appreciated most in him. Erik is a great person to work with.

Koen Lambooij

Erik was my colleague when I was a manager at the Compaan as well. He was a very practical and skilled manager. He excelled in combining the needs of the people he served with the appropriate actions to be takenfrom their perspective as a manager. He was a real entrepreneur, always assigned to the new projects, because he could get the job done and add something to it. Vey much liked by his staff and very good at communicating with all people involved

Hans Kroon

Erik heeft zich enorm ingespannen speciefieke dienstverlening binnen de organisatie voor het voetlicht te krijgen en te linken aan externe partijen en deskundigen. Jezelf inspannen is geen prestatie… het resultaat wel: Erik heeft de basis gelegd voor beleidssturing op het thema en kennisverbreding bij collega-managers. Daarnaast wist Erik veiligheid te creeren voor populatie en medewerkers in bijzondere situaties

Antwan Radt

De7Mythen

Testimonial

Ik heb samen met Erik gewerkt op een verbeteringstraject voor een groothandel. Deze samenwerking is uitstekend bevallen. Erik is een professional die het belang van de klant altijd voorop heeft staan. Zijn expertise in veranderingstrajecten is duidelijk herkenbaar; hij doorziet snel situaties, legt verbanden, heeft een goed gevoel voor dingen die niet gezegd worden en wel van belang zijn. Door zijn integrale benadering wordt een veranderproces vanuit een goede basis ingezet, met voldoende aandacht voor alle betrokkenen. Hij houd zich aan afspraken. Al met al was het een prima samenwerking, ook voor de klant!

Veronique Prins

Je Zaak voor Elkaar