Coaching

Personal Coaching is perfect voor het realiseren van je doelen.

Heb je doelen die nog buiten je bereik liggen? Als professionele coach ben ik gespecialiseerd je te ondersteunen bij het realiseren van je doelen. Je overwint hindernissen en je staat vol in je kracht. Bekijk hoe ik je kan helpen.

Een goed gesprek en een luisterend oor geven helderheid over je vraag. Ik neem hier de tijd voor om op inhoud en betrekkingsniveau, juiste afstemming te vinden. Wat wil je ? Wat heb je nodig? Waarbij kan ik je van dienst zijn? Vanuit de vragen en antwoorden maken we gezamenlijk een plan van aanpak waarin de doelstelling, de resultaten, de werkwijze en de uiteindelijke investeringen worden geformuleerd.

Erik Schensema

Erik Schensema

“Hoe kun je anderen veranderen, als je dit bij jezelf nog niet beheerst?”

Leiderschap ontwikkelen

Leiderschap gaat over hoe je mensen en situaties kunt veranderen. Dit begint uiteraard bij jezelf. Hoe kun je anderen veranderen, als je dit bij jezelf nog niet beheerst? Hoe kun je anderen de weg wijzen, als je zelf niet helder hebt wie je bent en waar je staat? In de coaching werken we gericht aan de issues die je in je werk en leven tegenkomt. Tegelijk werken we gericht aan je persoonlijke ontwikkeling en gewenste vaardigheden en skills.

 

Gezonde balans vinden

In elke organisatie en relatie ontstaat een balans. Het is de vraag of deze balans jou versterkt of verzwakt. Om een nieuwe versterkende balans te vinden is het belangrijk om eerst je eigen positie helder te hebben. Wie ben je? Waar sta je ten opzichte van anderen? Hoe stel je jezelf op?

In de coaching maken we dit helder. We gaan aan de slag met de onderliggende sturing.

Je leert op een gezonde manier je plek in te nemen. Stevig met je beide benen op de grond en bewust van de verwachtingen van anderen.

Zin en behoefte aan een coachingstraject?
Neem contact met me op!

Erik Schensema

Schens

Coaching

Erik Schensema

“Als bestuurder beslis jij wanneer het veilig is om over te steken.”